Over Salar

Salar is door zijn aparte aanpak een sterk groeiend sociaal secretariaat in Kasterlee en een gevestigde waarde in de Kempen. Met meer dan 35 jaar ervaring, een gemotiveerd team van 35 specialisten en een eigen IT & juridische dienst staan wij garant voor expertise binnen handbereik. Onze medewerkers zijn experten in hun vakgebied en op die manier actieve adviseurs voor meer dan 2000 ondernemingen uit diverse sectoren.

KMO

Boven alles kennen wij de eigenheid van de KMO’s. Bedrijven met één werknemer tot 200 werknemers hebben een bijzondere spirit en specifieke verwachtingen die we goed kennen. Vandaag vertegenwoordigen we meer dan 2.000 ondernemingen in Vlaanderen. In de Kempen werkt één op de vijf KMO's samen met Salar.

Loonadministratie op maat

Salar houdt rekening met uw wensen. U kiest hoe u uw loonadministratie verwerkt wil zien. Dit kan gaan van een gedetailleerd document voor uw boekhouding tot de volledig elektronische aanlevering van documenten. Onze eerstelijns-experts parametriseren met plezier uw dossier, zoals u dat wenst. Ook onze juristen leveren maatwerk: we brengen immers oplossingen, geen theorie.

;